jueves, 2 de mayo de 2013

Clasificación xeral carreira festa da Troita 2013

Antes de nada, lamentamos non poder publicar os tempos da clasificación xeral por un erro técnico na cronometraxe! Cousas do directo!

Sobre 200 atletas se deron cita un ano máis na xa tradicional carreira popular da Festa da Troita, entre nen@s e adult@s, a pesar do día de chuvia que houbo.

Na carreira grande, sobre 6 km de distancia pola antiga vía férrea, terminaron a proba 82 corredoras e corredores. A victoria masculina foi para José Manuel Corral López, do clube Verxel de Lugo, un atleta asiduo ás carreiras na Pontenova. En mulleres, a primeira foi Sonia Vázquez, do clube HTC de Lugo, quedando 38ª na clasificación xeral.

Na actuación dos atletas locais, destacar a magnífica carreira de Elvis Rodriguez Vián, de Cabana, que quedou 1º na súa categoría Senior e 4º clasificado na xeral.