martes, 21 de mayo de 2013

O LUGAR DE FOXAS, 1945-1950 (Ampliado)

Voltamos a poñer este artículo sobre Foxas con máis fotos e con algunha corrección que fixo sobre o mismo o propio autor.

Como xa fixera noutras ocasións envíanos este artículo o párroco Rafael Lombardero que trata sobre o pobo de Foxas.

Fofos do Campionato Provincial Benxamin e Alevin de Futbol Sala A Pontenova 2013

O pasado sabado 11 de Mayo disputouse a fase final provincial de futbol-sala nas categorias benxamin e alevin. En alevin a campion foi Azkar que gañou en semifinales o Santiago de Foz por 4-2 e a final Azkar e Franciscanos  5-0 a favor do Azkar.
O terceiro clasificado foi o Santiago de Foz e o cuatro EDM Chantada.
En categoria benxamin o campion foi Santiago de Foz que gañou a final a Praia de Covas por 2-1, chegando a final despois de eliminar o Azkar por 4-0. O terceiro clasificado foi Azkar Lugo mentras o cuarto foi Palas de Rei.
Na entrega de trofeos estivo presente Manolo Cadramon, Xefe Provincial de Deportes, asi como os xogadores do Burela Futbol-sala Mimi e Iago Miguez.
Entre o numeroso publico que asistiu os partidos que se disputaron no Pabellon Municipal,o longo de todo o dia, atopabanse entre outros Jose Ramon Gomez Besteiro Presidente da Deputacion de Lugo.