SEGUNDA AUTONÓMICA REXIONAL

SPORTING PONTENOVA 7 - S.D. CANDELARIA 2

Sporting Pontenova: Xoel, Puente, Héctor, Mac, Villi, Andrés Bouza (Borja), Roi, Charly (Moro), Jorge (Tontxu), Adrian Pasarín e Matelo (Davicin).

Goles: Matelo III, Adrian Pasarin, Tontxu, Andres Bouza e Roi

O Sporting Pontenova, que segue lider a falta de sete xornadas, venceu contundentemente o sábado ao Candelaria. O equipo que dirixe Dani Moirón comenzou adiantándose no marcador xa no minuto 2 por medio de Andres Bouza. O Candelaria empataría tan só dous minutos despois cun gol de Rumi, pero dous tantos mais de Matelo antes do descanso deixaban o partido encarrilado para os locais.

Matelo. Anotou 3 goles
Na segunda metade o Pontenova incrementou a súa renda con un tanto de Adrian Pasarín, un de roi de penalti e outro de Matelo. Rodrigo anotou o segundo para o Candelaria a falta de 12 minutos para o final e Tontxu, que entrara na segunda parte, faría o 7-2 definitivo no minuto 84.

O Pontenova, que viña de empatar os dous últimos partidos ante o C.D. Xermade e a S.D. Pol, dispón aínda de catro puntos de vantaxe sobre a S.D. Guitiriz, segundo na táboa. O líder é ademais o máximo anotador da categoría, con 56 goles.

A vindeira xornada o equipo gualdinegro desprázase ao Municipal de Alfoz para medirse ao C.D. Alfoz, nun partido que será o Domingo 05.03.2017 as 16:30h.