martes, 13 de noviembre de 2012

Esquela funeral Gervasio Castro Mourelle (Maderista) "Gervasio de Valente - Liñeiras"

Quequé presenta en Galicia o seu último espectáculo de monólogos en Burela o venres día 16 na Casa da Cultura ás 21 horas

NOVEMBRO DE “SESIÓN GOLFA”
Da man de Culturactiva SCG chega Quequé, un dos monologuistas máis desenfadados do panorama estatal. O que compartira plató con Eva Hache e deu minutos de risa a esgalla no Club de la Comedia e en Paramount Comedy vén decidido a tumbar mitos e a rir de todo, incluso de si mesmo. Vilagarcía, Lugo, A Estrada e Burela serán as cidades nas que poder velo neste mes de novembro.
Este “espectáculo para adultos sen complexos” recalará en Burela o venres día 16 na Casa da Cultura ás 21 horas. Ademais, poderemos ver tamén este monólogo os días 8 en Lugo, 9 en Vilagarcía de Arousa e o 11 deste mesmo mes na Estrada. Será a primeira vez que poidamos gozar da súa particular
Sesión golfa nos escenarios galegos.
Para poder asistir a esta representación, as entradas xa están dispoñibles na web www.atrapalo.com (http://www.atrapalo.com/entradas/queque-sesion-golfa-burela_e68245/) a un prezo de 9 euros e a 10 se se

SUPERTI A PONTENOVA 9 - 1 EYPAR-MELIDE

SUPERTI  A PONTENOVA-Xoel   Marcos   Anton   Gago   Pulgui (inicio)Diego Coe   Mario   Diego Lamas   Javi   Fidel

EYPAR-MELIDE-Guti   Javi   Fer   Peque   Perez(inicio)Carlitos   Sergi   Xurxo   Oscar   Dani   Tapi

ARBITROS Efren Alvarez y Darriba Villamor

GOLES:1-0 Minuto 6 Anton;2-0Minuto 14 Diego Lamas;3-0 Minuto 17 Diego Coe;4-0 Minuto 21 Marcos;5-0 Minuto 23 Anton;6-0 Minuto 27 Diego Coe;7-0  Minuto 29 Marcos(dp);8-0 Minuto 31 Diego Lamas;8-1 Minuto 33 Gago (pp);9-1 Minuto 34 Anton

INCIDENCIAS.Partido  correspondiente a la 9ª Jornada disputado ante escasa presencia de aficionados en el que los locales tal como refleja el marcador fueron superiores desde el primer minuto.Al descanso se llego con el resultado de 3-0,logrando en el primer minuto los locales el 4-o,a partir de lo cual tanto un equipo como otro se relajo y el resultado pudo incluso por ocasiones localñes ser mucho mas elevado.
Sabado 17  Superti juega contra el 5Coruña5 tercer clasificado de la categoria.

PERRITA BICHÓN MALTES BUSCA CASITA

Hola son Canela, unha cadeliña bichón maltés de 2 meses e vendenme porque os meus donos teñen outro e por eso busco unha casita na que me queiran de compañía. Son moi cariñosa, xuguetona e como moi ben.
Se me queres chama o 696.969.048 e pregunta por Amalia.
Saudiños ......

A Pontenova volve ser capital da artesanía e das antigüidades no mes de decembro

Francisco Martínez. ama
11/11/2012 - Isabel García/El Progreso (A Pontenova)
A localidade pontenovesa agarda volver recibir, entre o día 6 e o 9 de decembro, ás preto de 8.000 persoas que se achegaron o ano pasado á Feira de Artesanía e Antigüidades, que este ano volven organizar o Concello e o Instituto Lucense de Desenvolvemento Económico e Social (Inludes).
A cita de decembro será xa a sexta que se fai deste evento, que se orixinou na Pontenova por ser este un municipio de grande tradición artesanal, principalmente na fabricación de mobles de madeira.

Se venden auriculares plegables mp3 sin cables.

Auricular MP3 para escuchar la música sin cables. Utiliza tarjeta microsd no incluida. Tiene radio FM. La batería se carga a traves del usb conectado a ordenador. Esta nuevo y sin usar. 658 240 815   njaajn@hotmail.com
Auricular MP3 , radio FM , entrada tarjetaTF
Formato audio : Plays MP3/WMA
FM Range :76-108MHz/Distortion : = 1% /SNR: = 90dB
Frecuencia: 20Hz-20KHz Sensibilidad: 105dB Impedancia: 32 Ohm Megafono:40mm Power: 0mw Prise audio : 3.5mm Batterie lithium 3.7V

Jorge Moirón (Spórting Pontenova): “A sorte está a darnos as costas. Perdemos dous encontros no desconto”

Jorge Moirón repasa a actualidade da Pontenova
O Spórting Pontenova afronta unha campaña máis o campionato da Segunda Autonómica Norte co obxectivo de non pasar apuros. Logo de acadar a permanencia a pasada tempada no último partido ante o Sacido, os de Dani Moirón pelexan un ano máis por seguir na segunda categoría do fútbol provincial. O atacante gualdinegro Jorge Moirón, irmán do preparador do equipo, analizou para futbollucense.com o comezo do equipo da Mina e a súa visión do que será o campionato.
Como valoras o inicio de temporada do equipo?
O inicio de tempada podía ser moito mellor. Levamos só 8 puntos en 9 partidos, e penso que deberiamos levar como o grupo que está con 11 puntos. Non tivemos moita sorte. Os encontros frente ao Valadouro e ó Santaballes perdémolos no desconto, e a iso temos que sumarlle que dos nove partidos, soamente xogamos como locais tres. As baixas non nos están axudando. Na visita ó campo do Parga tiñamos 7 baixas no equipo, e na reanudación do encontro aprazado contra o Cospeito máis do mesmo. Esperamos ir recuperando os compañeiros lesionados e escalar un pouco na táboa clasificatoria.
Polo momento empatastes 5 dos 9 encontros disputados. De conseguir un par de victorias neses partidos estariades na zona tranquila. Tedes equipo para máis do que demostra a clasificación?
Eu penso que si. Como comentei, dous partidos perdémolos no desconto dos mesmos frente a dous rivais moi fortes como Valadouro e Santaballés. E encontros como Candelaria ou San Ciprián nos que conseguimos sendos empates non tivemos a sorte do noso lado. Se a tivésemos, podiamos ter sumado os 3 puntos. Eu opino que a posición do Sporting Pontenova nesta Liga debera estar entre o séptimo e o undécimo posto, se as lesións merman e podemos contar con todo o plantel.
Como estás vendo a liga? Que equipos dos que viches te sorprenderon?
A Liga estouna vendo dura e competitiva coma tódolos anos, con equipos que defenden moi forte e non dan un partido por perdido. De momento ainda