U.D. FOLGUEIRO 1 - SPORTING PONTENOVA 1

Xornada 18. Resultados e Clasificación Oficial
Sp. Pontenova: Ruben, Puente, David (Tontxu), Hector, Villi, Andrés Bouza, Roi (Borja), Jorgín (Mac), Carlitos, Adrian Pasarín e Matelo.

Gol: Tontxu

O Sporting Pontenova no puido pasar do empate a un na súa visita ao campo do Folgueiro. O Conxunto local foi mellor nos primeiros 45 minutos e os pontenoveses na segunda parte. O partido decidiuse nos últimos minutos con dous penaltis. Marcaba a U.D. Folgueiro no minuto 87 e na seguinte xogada, Tontxu, no minuto 89 transformou a pena máxima.

Con este empate o equipo dirixido por Dani Moirón segue líder, sitúase 4 puntos por encima do 3º clasificado que marca os postos de ascenso, e  a un punto da S.D. Guitiriz, vindeiro rival dos gualdinegros, o proximo domingo 29.01.2017 as 16:00h no Campo da Mina.