PICOTA, 16 anos, 2ª temporada. Procedencia: Superti F.S.

MATELO, 17 anos, 2ª temporada. Procedencia: Astur Vegadense
JORGE MOIRON, 18 anos, 3ª temporada. Procedencia: Azkar Lugo F.S.
CARLOS, 17 anos, 1ª temporada
JOSIN, 17 anos, 1ª temporada

Foz 2 - 5 Sporting‏

O futbol fixo xustiza e o Sporting xuvenil está virtualmente clasificado para os postos de promoción a Liga Galega logo de derrotar ó Foz por 2-5. Sen dúbida, o Sporting realizou o seu mellor partido da tempada, un recital de contrataques, de saber estar no campo, de levar o ritmo dun partido e de saber o que se estaban a xogar dende que comezou o partido.Saliuse moi centrado,e xa no minuto 15 ganaba por 0-2 con goles de Tontxu e de Matelo,e cando o partido parecía encarrilado chegaron os dous goles do Foz co que se chegaría ó descanso con empate a 2-2 e cun Sporting coa moral moi baixa logo de desperdiciar unha renta de dous goles a favor.Pero ese era o día de consagrarse e de poñer o broche a unha temporada que sen dubida será inesquicible para moita xente xa que por primeira vez na historia, o Sporting pode chegar a ter un equipo na Liga Galega de fútbol campo, algo inpensable cando se creou o clube.Cun arranque titubeante e moi nervioso,o Foz estivo a piques de poñerse por diante no marcador, pero foi o Pontenova, cun gran gol de Matelo que se colocaba por diante do marcador e quen lle tocaba sufrir para aguantar este resultado.A partir de aquí o partido cambiou totalmente,o Sporting fíxose co control do xogo e do balon, dispoñendo de numerosas ocasións para ampliar o marcador e foi Jorge quen sentenciou o partido con dous goles fruto do gran traballo realizado por todo o equipo e sellaba o marcador difinitivo de 2-5 a favor do Sporting, que nada mais rematar o partido armou unha gran celebración no centro do campo.Dar as gracias, desta vez sí a numerosa aficción que se desplazou a Foz apoyar os pontenoveses, un campo que case rozaba o cheo e cunha igualdade absoluta en numero de afeccionados do Foz e do Sporting que durante os 90 minutos non deixaron de animar os seus equipos,e foi o final do partido cando o público se rendiu o gran futbol desplegado polo equipo visitante.Así, o Sporting queda segunda na tabla con 5 puntos de vantaxe sobre o Foz, a falta de 3 partidos, dous deles na casa contra rivales a priori moi inferiores ó Sporting e donde se espera conseguir matematicamente a clasificación,se todo marcha segundo o previsto, o día 4 de Abril pode ser o gran día,día no que difinitivamente se lle porá o broche de ouro a esta brillante tempada.

El Superti gana al filo del final.

El Superti encadenó su segundo triunfo consecutivo en Primera División B de fútbol sala, al vencer por 3-2 al Troula de Betanzos. Los mariñanos aprovechan la semana de forma importante, ya que el jueves vencieron al colista, Arzúa, por lo que suman seis puntos y se colocan en la zona media-alta de la clasificación.
El choque de ayer fue trepidante hasta el final, ya que se resolvió a favor del cuadro pontenovés a falta de sólo diez segundos para la conclusión, al finalizar Josiño un buen contrataque llevado por todo el equipo local.

El primer tiempo fue dominado por el conjunto pontenovés, pero sin excesivas llegadas, debido sobre todo al buen funcionamiento defensivo de los coruñeses.
En el segundo tiempo Lolo abrió la lata y el partido se volvió loco en los últimos cuatro minutos, ya con el Troula con portero jugador. Los betanceiros igualaron; Samuel hizo el 2-1, y Josiño anotó el 3-2 tras un nuevo equilibrio en el marcador.VOLVER

Partido JORNADA APLAZADA TEMPORAL Superti A Pontenova 7-Arzua 1‏

Partido disputado en el Pabellón Municipal de A Pontenova el Jueves 19 de Marzo, correspondiente a la JORNADA 19 aplazado en su dia por el temporal,ante gran presencia de espectadores .El partido comenzo con dominio local siguiendo el guión marcado por los últimos encuentros,ocasiones ,pero sin llegar a materializarlas.En un error defensivo del Superti los visitantes lograban el 0-1 en las pocas aproximaciones del Arzua a la meta de Jato.A raiz de ahí el encuentro careció de historia ,siendo el dominio de los locales total y absoluto ,prueba de lo cual,los goles fueron subiendo al casillero local,llegandose al descanso 4-1.El resto del partido fue un mero trámite,en el que los locales aprovecharon,para dar minutos a los jugadores menos habituales llegandose el marcador hasta el 7-1 en el minuto 32 en el que el partido fue suspendido por los colegiados debido a que el equipo visitante,solo disponia de dos jugadores de pista ,debido a la imposibilidad de actuar los lesionados y expulsados. Las nota negativa fue la lesión de Jato en un choque con un contrario y la baja definitiva de Dani Rodriguez por motivos laborales.

FICHA

SUPERTI: Jato Josiño Lolo Samuel Marcos(inicio)Arcadio Walter Dani Rodriguez Diego Plena

ARZUA:Marcos Nuñez Rodriguez Curros Adrian(inicio)Carbon Ferro Nieto

ARBITROS:Jose Gomez Eduardo Corral Lucia Darriba

GOLES: SUPERTI: Dani Rodriguez (2 goles) Walter (2 goles) Arcadio (1 gol) Marcos (1 gol) Diego Lamas (1 gol)
ARZUA: Rodriguez (1 gol)VOLVER