¿Donde esta este pueblo?

Lecer na Pontenova

Despois deste pequeno período vacacional en "Lecer na Pontenova", reanúdase a publicación de fotos antigas, pero desta vez iremos poñendo algún que outro video (anque polo de agora non hai moitos) de eventos que se fixeron na Pontenova. Este que se publica agora é do "Aventureo" (ou "Ruta do Eo") que se fixo no ano 1993. Dende logo son imaxes que quedarán para a posteridade, posto que non creo que se volva a repetir un evento así na Pontenova.

Campos no recibirá la obra de la pasarela sobre el eo si verifica que es ilegal

El Superti dejó escapar el triunfo en el último minuto en PontevedraPuerto Celeiro y Trabada logran sendas victorias a domicilio

El Superti-A Pontenova solo se pudo traer un punto de su visita al Leis Pontevedra (4-4), en un partido en el que los pontenoveses se quejaron de la actuación del trío arbitral.
Los pupilos de Josiño entraron en el último minuto por delante en el marcador, pero un gol a 20 segundos del final del local Raúl Jiménez. El tanto estuvo precedido de una acción en la que Víctor Méndez le arrebató el balón al mariñano Turero de una manera que los visitantes consideraron antirreglamentaria.