PRIMEIRA AUTONÓMICA REXIONAL. GRUPO 3

SPORTING PONTENOVA 2 - S.D.C. XERMADE 1

Sp. PontenovaCarrera, Alvaro (Puente), Héctor, Bruno, Salva,  Andrés Bouza, Fran Fiallega, Charly (Borja), Alex , Adrian Pasarín (Villi) e Matelo.

Goles: Adrián Pasarín (II)

O Sporting Pontenova, conseguiu volver a senda do triunfo. Tras un completo partido fronte a S.D.C. Xermade, rival directo pola permanencia na categoría no que os pupilos de Dani Moirón se impuxeron por 2-1, mum tarde de inspiración do dianteiro local Adrián Pasarín que foi o autor dos dous goles.

Comezaba ben o partido para o equipo gualdinegro, que no minuto 20 xa mandaba no marcador ao rematar a gol un centro medido de Matelo, pero as veiras do descanso un ha xogada desafortunada, nunha das poucas chegadas do Xermade a área local o central Héctor introducía o balón na propia porteria establecendo o 1-1 co que se chegaría ao tempo de lecer.

Na segunda metade, na máis comezar Adrian Pasarín logo dunha internada por banda establecia o definitivo 2-1. dende ahí ata o final, o Sporting Pontenova puido ampliar a ventaxa, pero non foi capaz de plasmar a superioridade no campo no marcador.

Outra xornada mais, destacar a aportación dos xogadores do equipo xuvenil, plasmando unha gran actuación.

A vindeira xornada visitamos A Polvoreira (Lugo), para rendir visita a S.D.C. San Roque, coa intención de continuar coa boa xeira de resultados e afastanos dos postos perigosos. Será o fin de semana do 17-18 e Febreiro debido ao parón competicional por motivo do Entroido.