Pincha na imaxe para ver todas as fotos da carreira.

A Festa dá Troita sobreponse á choiva primaveral.

Na Pontenova a cita do día, xa clásica na primavera, foi a Festa dá Troita, con 91 afeccionados no concurso de pesca. En salmónidos lance quedou campión Secundino Dacosta que logrou seis pezas, 1,550 quilos en total e o peixe máis grande, de 785 gramos, seguido de Elsa Corujo, Jorge Álvarez, Ángel Lamas e José Antonio López, entre outros. En mosca seca clasificáronse José Ángel Fraga, Alberto González e Diego Rodríguez, que logrou ao maior número de capturas e a troita máis grande. En infantil gañaron Sergio Maceda Corujo, Carlos Antonio Castedo González, Bruno Acebrás Villar, Víctor Rodríguez Polín e Óscar Ramallal Salgado. Desde o CIT, entidade organizadora, destacaron a gran afluencia á cita.

El Superti logró un empate en la pista del Cistierna leonés: 2-2

El Superti de A Pontenova consiguió traerse un punto de la pista del Cistierna leonés (2-2), en un partido que entró en su tramo final con empata a ceros y que había sido aplazado el pasado 27 de febrero por el paso del ciclón Xinthya .
En el minuto 36, Samuel adelantaba a los visitantes y acto seguido, los locales, jugando con portero jugador, anotaban la igualada. Solo un minuto después, volvían a anotar los leones y Josiño, antes incluso de entrar en los dos últimos minutos del choque, subió el definitivo 2-2 al marcador.
Por el Superti-A Pontenova jugaron: Nono, Josiño, Miguelín, Lolo y Marcos -cinco inicial-, Miguilla, Samuel y Diego Lamas.
Con este empate, el Cistierna es nuevo equipo de Primera Nacional B de forma matemática.