Pontenova.es crece y crece gracias a vosotros. Gracias a la gente que visitamos dia a dia la pagina. Poco a poco ha ido creciendo en calidad y diseño. Pontenova.es, despues de un año y medio, es libre, abierto a todos los que quieran publicar un articulo, una opinion, hacer llegar una sugerencia etc...
Pontenova.es nunca se ha negado a publicar nada, absolutamente nada del contenido que ha llegado al correo.
Despues de 20 meses de actividad, casi 350.000 visitas y 1.400 publicaciones pontenova.es se ha convertido en un referente para la historia de A Pontenova abierta a todos.
La navidad esta ahí, y no pasa inadvertida, por eso hay nieve en el blog, y una estrella se pasea de lado a lado deseandonos FELIZ NAVIDAD Y FELIZ 2010.
La persona, personas o grupos que esten interesados en colaborar con pontenova.es, que se pongan en contacto a traves del correo. Hacer una pagina asi cuesta tiempo y trabajo. Todos hacemos pontenova.es.

CAMPIÓNS DE INVERNO

O equipo dirixido por Dani Moirón, proclamase matemáticamente Campeón de Inverno, logo de impoñerse por 1-3 ao San Ciprián no Campo Viñas da Veiga. O equipo visitante contou  coa novidade de Diego Ramallal no lateral dereito, dandolle así descanso a Hugo Leivas. O equipo de Moirón saíu ben plantado no terreo de xogo, creando multiples ocasións de gol e tendo o dominio total do partido. No minuto 30 o equipo visitante adiantabase por medio de Matelo que transformou un penalty por mans do defensa na área.
O segundo gol, chegou antes do descanso, logo dunha fermosa xogada entre Matelo, Christian e Turbo, que foi o que finalmente rematou cun fermoso tiro que se colou pola escadra esquerda da meta defendida por Saúl. Con este resultado o partido chegaría o tempo de recreo.

Na segunda metade o partido seguiu co mesmo guión, coa novedade da incorporación de Hugo Leivas no terreo de xogo. Hacia o ecuador da segunda metade chegaría o terceiro gol, obra de Antón logo dunha boa asistencia de Ayoub, que entrou no terreo de xogo en detrimento de Matelo, que acarreaba uns graves problemas musculares que lle impediron o dianteiro asturiano rematar o encontro.
De ahí ata o final, o equipo visitante dispuxo de multiples ocasións, pero cando mellor estaban estes, chegou o gol local, logo dun despiste de Xoel a un tiro frouxo e lonxano do dianteiro do San Ciprián.

Con 39 puntos, e a falta dunha xornada para o remate da primeira volta, na que o noso equipo descansa, somos matematicamente campións de inverno.

O próximo partido será o vindeiro día 19, no Manuel Luna de Pol, no que será o comezo da segunda volta.

PROGRAMA NADAL 2009. CONCELLO DE A PONTENOVA.

Recollida de plasticos agricolas

Asociacion Cultural Amigos da Esperanza

El sporting juvenil ya es portada de la prensa.

El Pontenova juvenil exhibe su autoridad y este fin de semana volvio a ganar en San Ciprian 1-3.
Por su parte, el equipo de 2ª autonomica cayó en A Mina por 1-2 ante el Folqueiro.