SPORTING PONTENOVA 4 - ABADIN C.F. 0

Héctor, autor dun doblete
Sp. Pontenova; Ruben, Puente, Davicín, Héctor, Tontxu, Andrés Bouza, Roi, Carlos, Cristian, Borja e Adrián Pasarín.

Goles: Hector (II), Tontxu e Adrian Pasarín.

O Sporting Pontenova segue líder e o sábado gañou a Abadín nun partido doado, dominado por completo polo equipo local, que chegaría ao descanso 1-0 no marcador grazas a un gol de Héctor no minuto 5 de falta directa.

Xornada 27. Resultados e Clasificación Oficial

Na segunda metade un penalti a favor do Pontenova por derrubo a Carlos dentro da área supoña o 2-0 ao transformar Tontxu a pena máxima.
O Abadín quedaba con dous homes menos polas epulsións de Rubén Carreiras no minuto 51 por dobre amarela e de Daniel tan só 4 minutos despois por protestar no penalti.
Esa situación poñia costa arriba o partido para o Abadín, que viaxou á Pontenova con só 11 xogadores. O líder completaría o resultado cun gol de Adrián Pasarín de xogada persoal no minuto 73 e con outro de Héctor de córner cando faltaban 10  minutos para o remate do encontro.

O Pontenova recibe a vindeira semana na casa a A.D. Catro Roldas  na casa, nun partido que de gañar certificaria o ascenso matemático do equipo que dirixe Dani Moirón.