SPORTING PONTENOVA. A CRÓNICA

PRIMEIRA AUTONÓMICA REXIONAL. GRUPO 3

S.D. CHANTADA 7 - SPORTING PONTENOVA 0

Sp. Pontenova: Rubén (Xoel), Puente, Álvaro, Salva, Villi, Andres Bouza, Tontxu (Luis), Jorge (Moro), Franchi (Alex), Adrián Pasarín e Matelo (Christian).

Antes do primeiro gol chantadiño, no minuto 21, O Sporting Pontenova gozou dunha boa ocasión, cun cabezazo de Andrés Bouza que atopou o porteiro ao remate dun córner. Foi a opción que tivo o sporting Pontenova para debuxar un futuro alternativo. Fallaron o gol e a realidade foi outra. A S.D. Chantada, que xa saira con todo a polo gol, fixo dous tantos antes do descanso e tralo 3-0 á volta dos vestiarios o partido encamiñouse cara o taxativo 7-0 final.

Con este resultado o equipo gualinegro retrocede un posto na clasificación, que o segue mantemento fora dos postos de peligro.

A vindeira xornada visita o Municipal de A Mina a S.D. Monterroso, nun partido que terá lugar o vindeiro Domingo 19/11/2017 as 17:00h.

PRIMEIRA XUVENIL. GRUPO 6

SPORTING PONTENOVA 1 - E.D. LOURENZÁ 1

Sp. Pontenova: Diego, Adrian, Álvaro, Miguel, Alberte, Fran, Juan, Esteban, Cristian, Pedro e Cubelas. Tamen xogaron: Gabri, Diego, Dani e Iago.

Gol: Álvaro.

Segue a boa xeira do Sporting Pontenova, que sumou nas cinco últimas xornadas. Na pasada os de Andrés Bouza empataron ante un dos máis firmas candidatos a promoción, un Lourenzá que perdoou, especialmente na segunda metade, en vinte minutos de asedio dos que os locais lograron sair airosos.

L.G.F. SEGUNDA DIVISIÓN FEMENINA. GRUPO 1

C.F. DEPORTIVO ORZÁN 1 - RIBADEO F.C./SPORTING PONTENOVA 1

Ribadeo F.C./Sporting Pontenova: Tania, Sheila, Sabela, Eva, Lorenza, Lucia, Vero, Aranzazu, Chary, Nuria e Irene. Tamen xogaron: Carolina e Cristina.

Gol: Vero

SEGUNDA ALEVÍN NORTE F-8

E.D.M./SPORTING PONTENOVA 1 - S.D. PORTO BURELA "B" 5

E.D.M./Sporting Pontenova: Brais, Samuel, Marcos, Ismael, David, Iker, Mario e Paula. Tamen xogaron: Yeray, Rubén, Miguel, Bruno e Iago.

Gol: Mario
¡Aúpa Sporting!

Martes 14 de Noviembre de 2017 Funeral de José Fernández Barcia "Casa Rego - Carreirachá"