PRIMEIRA AUTONÓMICA REXIONAL. GRUPO 3

SPORTING PONTENOVA 2 - S.D. MONTERROSO 3

Sp. Pontenova: Ruben, Puente, Fran Fiallega, Salva, Villi (Franchi), Andrés Bouza, Borja (Luis), Alex (Jorge), Matelo, Fran Fdz (Tontxu) e Matelo.

Goles: Tontxu e Fran

O Sporting Pontenova segue sumido na súa particular crise de resultados, encadenando xa 5 derrotas consecutivas. Nesta ocasión os pupilos de Dani Moirón caían fronte a S.D. Monterroso, nun partido moi igualado, no que o Sporting tivo opción de puntuar.

Comezaba marcando so minuto 20 a S.D. Monterroso, 0-1 tras unha boa xogada trenzada polo equipo visitante, e con este resultado se chegaría ao descanso.

Na segunda metade, un claro penalti cometido sobre Adrian Pasarín, transformaríao Tontxu para establecer táboas no marcador, nunha xogada na que o defensor do Monterroso debería ser expulsado, pero o colexiado do encontro, cunha actuación moi polémica, non entendeu así. Volveía adiantarse a S.D. Monterroso ao saque dun córner 1-2, e poñería terra de por medio establecendo o 1-3 outra vez tras un saque de esquina. Fran Fiallega executando maxistralmente unha falta establecía o 2-3 no minuto 77, e con 13 minutos aínda por diante, o Sporting Pontenova apretou e dixpuxo de varias ocasións pero o balón non quixo entrar.

A vindeira xornada,  o equipo viaxa a Sarria para medirse a S.D. Sarriana, nun partido que terá lugar a tarde do Domingo e no que o cadro gualdinegro tentará cortar a mala xeira de resultados.