Mágico (Delegado), Moro, Franchi, Linares (Directivo), Jose Villar, (Tesoureiro), Pada (Vicepresidente), Suso Cabodevila (Concelleiro de Deportes do Concello de A Pontenova), J.M. Corveiras (Presidente), Luis López (Xerente Industrial Recense - Patrocinador Principal do Club), Luisín, Álvaro e Dani Moirón (Adestrador).

C.D. XERMADE 1 - SPORTING PONTENOVA 4

Matelo, autor de dous goles

Sp. Pontenova: Ruben (Xoel), Luis (Moro), Davicín, Bruno, Puente, Fran Fiallega, Andres Bouza, Tontxu (Borja), Jorge (Charly), Adrian Pasarín (Franchi) e Matelo.

Goles: Andrés Bouza, Tontxu e Matelo II

O Sporting Pontenova volveu a senda da victoria, novamente a domicilio tras impoñerse por 1-4 no feudo do C.D. Xermade. Deste xeito o equipo dirixido por Dani Moirón, leva o duelo de recén ascendidos, entre os dous equipos que chegaron a 1ª Rexional procedentes do grupo norte da 2ª Rexional.

No minuto 25 o Sporting Pontenova xa mandaba no marcador por 0-2 tras os goles de Andres Bouza e Matelo. Tontxu tras trasnformar un penalti cometido sobre Matelo colocaba o 0-3 no marcador no minuto 36, resultado co que se chegaría ao descanso.

Xornada 4. Resultados e Clasificación Oficial
Na segunda metade  equipo gualdinegro adicouse a defender a ventaxa, e contrarrestar os ataques dun equipo local que non puxo en apuros ao Sporting Pontenova, non sería ata o minuto 87 cando o Xermade anotaba o seu primeiro tanto, pero novamente Matelo, no minuto 89 cerraba o marcador co definitivo 1-4.

Boa imaxe dun Sporting Pontenova que consegue como visitante o que polo momento non é capaz de conseguir no Campo de A Mina.

Destacar a notoria afluencia de xiareiros que nos acompañaron neste desprazamento.

Con este resultado os pontenoveses suman 7 puntos de 12 posibles e colócanse no 6º posto da clasificación.

A vindeira xornada reciben a revelación da liga, a SDC San Roque, equipo recén ascendido que está facendo un comeza de campaña espectacular; o partido adiantase ao sábado as 18:00h.