"Menda e Lerenda" el pròximo sábado as 20:30h en A Pontenova.

J. Moirón e Adrían Pasarin, autores dos goles
Sp. Pontenova: Ruben, Puente, Mac, Davicín, Villi (Couxela), Jorge Gomez (Tontxu), Borja Lombardero (Carrick), Rodrigo (Moro), Garboso (Jorge Moirón) e Adrían Pasarín.

Goles: Jorge Moirón e Adrian Pasarín.

Xornada 21. Resultados e clasificacion oficial

O Sporting Pontenova impúxose a S.D.R. Sacido nun partido complicado pola entidade do rival. Nunha primeira parte de dominio local, o Sacido golpeaba primeiro, tras unha contra ben levada. Co 0-1 chegaríase ao descanso.

Na segunda metade o equipo gualdinegro saiu a por todas, conseguindo darlle a volta ao marcador por medio de dous goles de bonita execucción de Jorge Moirón e Adrian Pasarín.

Con este resultado o equipo de Dani Moirón ascende a quinta posición, e aséntase nos postos altos da clasificación.

A vindeira xornada, desprázase ao Campo de O Ventiño para medirse ao C.D. Goiriz. O partido terá lugar o sabado 20.02.2016 as 16:15h.