lunes, 24 de febrero de 2014

S.D. Albións nas medias maratóns de Coruña e Lugo de Llanera

O domingo 23/02/2014 participaban na Coruña na VI edición da Media Maratón os atletas da A.D. Albións ManoloVentura, Mirian Rivas e Santi Coladas acabando os 21 kilómetros en tempos de 1 hora 42 minutos Manolo, e 1 hora 30 minutos Mirian e Santi.
O fin de semana anterior na VII MEDIA MARATON CORAZON DE ASTURIAS participaba outro membro do club, neste caso era Andrés Lombardero quen paraba o crono en 1 hora 26 minutos.

FIESTA “I ANIVERSARIO” RONY BAR

vIERNES 28 FEBRERO 2014

sorteo 100 €
sorteo cena (2 personas)

a partir de la 23:00 te esperamos con muchas sorpresas y con el mejor ambiente HASTA LAS 06:00 DE LA MADRUGADA

¡TE LO VAS A PERDER!
Fuente: Serafín ron lombardero

Coincidiendo con la "I RUTA DA TROITA" en A Pontenova en su primer cita con la edición de ésta ruta 4*4 y aprovechando el puente de las fiestas de carnaval, celebramos nuestro primer aniversario, agradeciéndole a tod@s nuestr@s clientes que podamos seguir adelante en tan difíciles tiempos. Muchas gracias.

SPORTING PONTENOVA. A XORNADA

SEGUNDA CATEGORIA REXIONAL

S.D. Cervo 0 -  SP. Pontenova 2

Sp. Pontenova: Borja, Marcos Conde, Manu, Rivas, Villi, Anxo, Garboso (Luis), Tontxu (Keitas), Iago (Carlos), Jorge e Puente.

Goles: Anxo II

O Sporting conseguin impoñerse nun partido trampa, por dous tantos a cero. O Sporting viaxaba a Cervo plagado de baixas: Ivan Fdz e Fran (Sanción), Lolo, Venancio, Maketo, Ivan Villaouruz, Otto, Sergio Arango (Lesion) e Ivan Lombardía e Patxi (Motivos Personales).

O equipo visitante levou o peso do partido e as ocasións, ante un Cervo, que apenas inquietou a meta defendida neste caso por Borja, que volvía o equipo logo da baixa por motivos persoais de Ivan Lombardia.

No ecuador da primeira metade Anxo adiantaba o equipo visitante cun tiro cruzado dende a frontal da area. O equipo perdoou moitas ocasión, o que lle levou sufrir ata o min 30 da segunda metade. Garboso adentrábase na área, e un ddefensor cervense cometería un claro penalti. Sería Anxo o encargado de transformar a pena máxima, cerrando deste xeito o partido.

Na próxima xornada o equipo gualdinegro recibe o Mondoñedo Ciudad, nun dos partidos mais importantes do ano, para afastarse dos postos perigosos. O partido será o domingo as 16:30h no Campo da Mina.

PRIMEIRA CATEGORÍA XUVENIL

Sp. Pontenova 0 - E.D. Lourenza 2

Sp. Pontenova: Borja Rodriguez, Pedro, Borja Lombardero, Roi, Juan, Oscar, Bruno, Rodrigo, Mourelle, Villarquide e Ovidiu. Tamen Xogaron: Andrei, Adrian, David, Cubelas e Trulli.

Último partido do Sporting Pontenova Xuvenil como local. O equipo de Andrés Bouza non soubo plasmar a superioridade da primeira metade con goles, chegando o descanso con 0-0.

Na segunda o Lourenza foi mellor e consegui anotar 2 goles que lle darian a victoria. O Sporting intentouno ata o final, pero encontrouse cun gran Manu (Porteiro do Lourenza) que fixo un partido espectacular.

Na derradeira xornada de liga o equipo gualdinegro viaxe a Viveiro, para medirse o A.D. Praia de Covas.

VETERANOS

A Segunda Xornada da liga de Veteranos, terá lugar este fin de semana. O equipo da Pontenova viaxa a San Cosme de Barreiros para medirse os Veteranos desa localidade. O partido será na tarde do sabado no Campo do Cascabeiro.