Recordatorio:ASAMBLEA EXTRAORDINARIA SPORTING PONTENOVA

ABADIN C.F. 0 - SPORTING PONTENOVA 6

Xornada 12

Sp. Pontenova: Rubenon (Xoel), Luis, Davicín, Roi, Villi, Andrés Bouza, Borja (Fran), Tontxu, Ivan Fdz (Cristian), Carlitos (Puente) e Adrian Pasarín.

Goles: Adrian Pasarín II, Borja, Puente, Ivan Fdz II

O Sporting Pontenova necesitaba gañar despois de dous tropezos co Lourenzá e o Iberia e fixoo goleando o sábado a domicilio ao abadín, unha vitoria que lle permite ao equipo gualdinegro seguir lider con 3 puntos de vantaxe sobre o Iberia.

Ivan Fdz, autor de dous goles
O Sporting adiantouse xa aos 5 minutos por medio de Borja e marchaba ao descanso 0-2. Na segunda metade Pasarín, Ivan e Puente fixeron 4 mais, nun partido de dominio claro visitante, que foi moi superior ao Abadin.

O equipo da Pontenova conseguiu este importante triunfo  nunha saída sempre complicada, na que as condicións meteoróloxicas foron moi adversas.

A vindeira xornada o equipo volve xogar como visitante,  neste caso no Campo da Canteira, en Román, para medirse a A.D. Catro Roldas. Partido que terá lugar o domingo 27.11.2016 as 16:15h.