8 Y 9 de Noviembre: Mercado, Bacalao, Santoinho, Mariscada en medio del mar diurna.

Salida el sábado día 8 de noviembre por la mañana para el mercado de Vilanova de Cerveira. Comeremos el bacalao a la portuguesa y si la climatología lo permite visitaremos el Santuario de Santa Lucía en Viana do Castelo. Por la noche cena-espectaculo-baile en la Quinta de Santoinho. Alojamiento y desayuno en O Grove. El domingo por la mañana tiempo libre para visitar El Grove y La Toja. A medíodia mariscada a bordo del Barco La Toja, queimada y baile. Llegada aproximada sobre las 10 de la noche.
Precio de todo el paquete incluyendo Autobus, Bacalao, entrada al Santoinho, Alojamiento y desayuno en el Grove y Mariscada en medio del mar 115€.

SEGUNDA AUTONÓMICA REXIONAL

C.D. SANTABALLÉS 4 - SP. PONTENOVA 1

Sp. Pontenova: Rubén, Carlos, Bruno, Luis (Caseto), Arango, Villi, Anxo, Maketo (Venancio), Ivan (Garboso), Tontxu, Puente e Adrian Pasarín.
Gol: Adrian Pasarin

A visita o Campo da Liga non foi fructífera para o cadro gualdinegro. Caeu derrotado con claridade ante un equipo que está chamado a estar nos postos altos da clasificación. No minuto 5 encaixaba o primeiro gol, chegando o segundo xa no minuto 15. Adrian Pasarin recurtaba diferencias, metendo o equipo no partido, cun gol que o sitúa pichichi da categoría con 6 tantos, pero antes de chegar o descanso o Santaballes volvía poñer terra de por medio anotando o 3-1.

Na segunda metade o equipo de Dani Moirón mellorou pero non puido facer nada ante un rival superior, que anotaría o cuarto e definitivo gol a saida dun corner.

A vindeira xornada o equipo recibi o C.D. Cospeito, esperando voltar a senda da victoria. O partido será o SABADO 1 DE NOVEMBRO DE 2014 as 16:15h no Campo da Mina.

PRIMEIRA AUTONÓMICA XUVENIL

SP. PONTENOVA 0 - IBERIA C.F. 5

Sp. Pontenova: David, Anxo, Alvaro, Adrian, Juan, Roi, Borja, Rodrigo, Marcos, Ovidiu e Carrick. Tamen Xogaron: Andrei, Mateo, Javier, Bruno e Raúl

O Sporting Xuvenil caeu na casa contra un Iberia superior nun mal partido do equipo de Andrés Bouza. cunha actitude impropia para xogar un partido de fútbol, os xogadores locais non se meteron en ningún momento no partido ante un rival, que fixo un fútbol de calidade.

O equipo gualdinegro comenzou encaixando moi rápido e lonxe de reaccionar baixou os brazos ata o encaixar o definitivo 5-0.

A vindeira xornada o equipo desprazaráse o Pepe Barrera para medirse a S.D. Ribadeo.