Esquela funeral José Antonio Rodríguez García "Casa do Rabeno - Santalla" - Riotorto

SEGUNDA AUTONÓMICA REXIONAL

SDC CABREIROS 1 - SPORTING PONTENOVA 2

Sp. Pontenova: Ruben, Bruno Bouza (Villi), Héctor, Davicín, Puente, Roi, Andrés Bouza, Tontxu (Mac), Adrian Pasarín, Carlos (Jorge Moirón) e Matelo (Moro)

Goles: Roi e Andrés Bouza

O Sporting Pontenova conseguiu un nova e importante victoria na súa visita ao Campo de A Cea (Cabreiros), ante un bo rival que en todo  momento puxo as cousas moi dificiles ao equipo gualdinegro.

Comezaba mal o partido para o equipo da Mina, que non atopaba o seu sitio no Campo, sufrindo importante ataques do equipo local. Pero poñeríase ben o partido para o equipo de Dani Moirón, adiantándose no minuto 10 por medio de Roi tras o remate dun saque de falta efectuado maxistramente por Héctor. A media hora empataba a SCD Cabreiros, logo dun tiro lateral que se colou por escadra da porteria defendida por un gran Ruben. Chegariase ao descanso co resultado de 1-1.

Na segunda metade o Sporting Pontenova foi mellor, e froito deso, Andrés Bouza tras o saque dun córner poñia o definitivo 1-2 nun bo remate de cabeza. Dende ese momento ata o final, o Sporting levou o peso do partido desperdiciando ocasións para cerrar o partido, pero o resultado non se movería, sufrindo os ultimos minutos ante o acoso dun bo Cabreiros.

Con este resultado o Sporting Pontenova segue lider aumentando a súa vantaxa cos perseguidores.

A vindeira xornada (Sabado, 16:15h) visita o campo de A Mina o todopoderoso C.D. XERMADE, nun partido moi imporante para os locais, xa que o equipo de Xermade está tamen pelexando polos postos altos da clasificación.