Esquela funeral Luscinda Rodríguez Lombardero "Casa Hilario - A Veiga (Riotorto)

XXXIV COPA DEPUTACIÓN DE LUGO 2ª e 3ª REXIONAL

SPORTING PONTENOVA 4 - E.D. LOURENZÁ 0

Cadro da XXXIV Copa Deputación de Lugo 2ª e 3ª
Sp. Pontenova: Ruben, Davicín, Mac (Luisín), Roi, Tontxu, Andrés Bouza, Borja (Fran), Carlos, Puente (Moro), Adrian Pasarín (Cristian) e Matelo (Villi).

Goles: Matelo III e Adrián Pasarín

O Sporting Pontenova e o Friol C.F.  enfrontaránse o vindeiro domingo no anxo Carro na final da Copa Deputación de Segunda e Terceira. No derbi mariñan, o Pontenova venceu ontes nas semifinais nun partido sempre de máxima rivalidade ao Lourenzá.

O Pontenova dominou o partido de principio a fin, chegando con 3-0 ao descanso e pechando o encontro cun tanto mais na segunda metade. O Lourenzá, pola súa banda, non creou perigo algún e só defendía a súa portería, máis ainda trala expulsión de Manu no minuto 36 do primeiro tempo ao ver o cartón vermello directo nunha acción na que chegou tarde ao balón derrubando a un rival.
Matelo. Autor dun hat-trick
Abría o marcador Matelo para os locais no minuto 8 ao aproveitar unha indicisión entre o porteiro e un central visitante. O segundo foi obra de Adrián Pasarín de tiro desde fora da área e o terceiro de Matelo rematando un centro na área. Del sería tamén o único tanto da segunda metade, de xogada persoal.

Gran entrada no Campo da Mina, no último partido como locais dun equipo que está a facer unha temporada histórica, e que buscará poñerlle a guinda o pastel con consecución desta Copa.

O vindeiro domingo 11.06.2017, con horario ainda se confirmar terá lugar a final no Anxo Carro.