SEGUNDA AUTONÓMICA REXIONAL. GRUPO 7

S.D.C. CABREIROS 1 - SP. PONTENOVA 1

Sp. Pontenova: Ruben, Luis, Mac (Borja), Davicín,Villi, Jorge Gomez, Tontxu, Moro (Alex), Ivan Fdz (Rodrigo), Jorge Moirón (Garboso) e Adrian Pasarín.

Gol: Jorge Moirón

Un bo Pontenova sacou un importante punto do Campo de A Cea. Na primeira parte estivo gris o equipo gualdinegro pero logo do paso polos vestiarios, o equipo saiu a por todas. Jorge, de penalti poñia as tablas no marcador. O equipo dispuxo de duas ocasión mais moi claras para levarse os 3 puntos, nas botas de Jorge e Alex, pero non atinaron coa porta contraria.

A vindeira xornada visita A Mina o Iberia C.F., partido que se disputará o Sabado 31.10.2015 as 17:00h no Campo da Mina.

PRIMEIRA AUTONÓMICA XUVENIL. GRUPO 7

SP. PONTENOVA 4 - S.D. VIVEIRO 1

Sp. Pontenova: Andrei, Ivan, Alvaro, Raul, Anxo, Marcos Veiga, Juan, Borja, Fran, Roi e Dani Nabriga. Tamen xogaron Christian e Jesús.

Goles: Fran, Roi, Juan e Christian.

Os xuvenis asinaron a súa primeira victoria oficial na categoría, nun encontro no que remontaron o 0-1 co que se adiantaron os celestes nunha segunda parte prácticamente perfecta.

A vindeira xornada o equipo xuvenil desprázase a Burela, para medirse a S.D. Porto de Burela o sábado 07.11.2015.

VETERANOS

SP. PONTENOVA 6 - OS CASTROS COAÑA 1

Sp. Pontenova: Mijai, Barrera, Sachas, Juanfri, Marino, Fidel, Fran, Ivan Reimonde, Caseto, Esteban, Freitas, Agustin, Manolo Gavelo, Rodriguez, Noé, Petete e Ramon Fdz.

Goles: Fran III, Ivan Reimonde, Freitas e Ramon Fdz.

Partido sin historia, cun Sporting Pontenova superior que aos 15 minutos xa mandaba por 3-0 no marcador.

Son tres as xornadas que lle restan ao equipo para finalizar a Liga, recibir a Barreiros e Viveiro e render visita aos Castros.

SEGUNDA AUTONÓMICA ALEVIN F-8

E.D.M./SP. PONTENOVA 4 - MONDOÑEDO F.C. 2

Sp. Pontenova: Raul, Alex, Xacobo, Kevin, Ivan, Miguel, Nerea, Leandro, Paula, Marcos e Mario.

Goles: Mario, Alex II e Miguel.

O equipo Alevín debutou con victoria no primeiro partido de Liga. Nun encontro igualado, os pupilos de J. Miranda foron sempre por diante no marcador e souberon aguantar os arreons finais do Mondoñedo F.C.

A vindeira xornada visitan ao San Ciprian, nun partido que terá lugar o venres 30.10.2015 as 18:30h no Campo da Veiga en San Ciprian.

LIGA MOVISTAR - SEGUNDA AUTONÓMICA BENXAMIN F-8

E.D.M./SP. PONTENOVA 4 - MONDOÑEDO F.C. 3

Sp. Pontenova: Samuel, Iago, Marcos, Mario, David, Ruben, Ismael, Paulo, Oscar e Diego.

Goles: David II, Paulo e Propia Porta.

O equipo Benxamin tamen estreou o seu casilleiro de victorias no seu debut, nun encontro moi igualado que se levaron os pontenoveses cun resultado moi axustado.

O vindeiro partido será na maña do sabado 31.10.2015, en Ribadeo, con horario ainda sen confirmar.