lunes, 4 de mayo de 2009

Sporting 4 - 1 Milagrosa‏

O Sporting xuvenil continua facendo historia tras pasar a primeira ronda da Fase de ascenso a Liga Galega trala victoria na Mina por 4-1 diante da Milagrosa.De novo, o Sporting apoyado polo público que abarrotaba a Mina, nunca tal visto ata o de agora na súa recente creación e imaxinas que poucas veces vivido anteriormente, o cal queremos agradecer tódolos integrantes da pantilla, un a un, xa que sen eles esto non sería imposible porque nos levaron cara a victoria mostrando un gran apoyo durante todo o partido e exercendo unha gran presión, foi algo que nos deixou a todos sen palabras que o que nos fixo sentir enormemente orgullosos de pertencer a este pobo e a este gran club.
Jorge Moiron

Centrandonos no partido, mellor non podía comezar, o Sporting moi centrado e empuxado pola súa aficcion salia a por todas e xa no minuto 3 Picota, tralo saque dunha falta ó primeiro pau facía o primeiro gol no marcador co que o Sporting xa estaba clasificado.Este gol supuxo unha gran confianza para o equipo que liberou toda a tensión e xogou con moita calma e tranquilidade gozando das mellores ocasións do partido e con un gran Xoel que de novo se exhibia ó igual que na ida con un gran recital de paradas. Así se chegaría o descanso, e na prolongación, Matelo os 5 minutos facía o 2-0 ó culiminar un gran pase o oco e de novo sembraba a tranquilidade no equipo local, pero un gol da Milagrosa levaría o partido á prórroga. Uns minutos despois a Milagrosa quedábase con dez xogadores, fruto da gran agresividade que toveron que aplicar para frear as acometidas do Sporting. Arredor do minuto 20 da segunda parte, chégaba o éxtase a Mina tralo 3-0 obra de Jorge tralo saque dunha falta, e co que o Sporting xa se vía na seguinte ronda.A partir de ahí, practicouse un futbol control por parte do equipo pontenoves para manter o resultado, pese a todo, a Milagrosa acortou distancias a falta de 10 minutos o que volveu a poñer en apuros o Sporting xa que un novo gol do equipo lucense deixaría fora a un gran Sporting.Pero tan só 2 minutos despois, Antonio facía o difinitivo4-1 cun gran disparo dende 30 metros que culminaba o seu gran partido. Así finalizaba o encontro, cun gran alegria por parte do equipo e da afección que abarrotou a Mina e que fixo que esta victoria fose moito máis facil grazas o seu apoio que nunca nos cansaremos de agradecer.Ahora, celébrase o sorteo cos rivais de Coruña no que esperamos que o Sporting siga facendo historia.