lunes, 17 de noviembre de 2008

Sporting Pontenova Xuvenil: Burela 1 - 2 Sporting‏

Partidazo do Sporting Pontenova xuvenil este fin de Semana en Burela.Nun dos desplazamentos mais dificiles da temporada,e sin o porteiro titular que era baixa, sacouse adiante un importante resultado que nos afianza arriba da clasificación ademais do pinchazo do Foz,que cun partido menos xogado, o aplazado en Meira, podemos abrir unha importante brecha co terceiro clasificado.O partido foi duro e correoso, chegouse o descaso cun 0-0, soplando moito o vento co que era dificil mover a pelota e chegar a porteria.Na reanudacion, marcamos os dous goles, un no minuto 50,golazo de matelo tras unha boa xogada,e o segundo de Aitor, tras un remate na área.O burela meteu no minuto 40 co que fixo sufrir o final do partido xa que estabamos cun xogador menos.Para a semana, recibese o Foz,un autentico partidazo, 2º contra 3º clasificado, no que unha victoria local rompería difinitivamente a clasificacion xa que Sagrado Corazón e o Sporting Pontenova, afianzarianse xa nos postos de ascenso a liga galega cunha importante ventaxa sobre os seus perseguidores.