lunes, 20 de octubre de 2008

Sporting Pontenova Xuvenil: Pastoricense 0-2 Sporting‏

Partido moi duro o vivido esta xornada en Pastoriza, ante un rival que nada ten que ver co de pretemporada, que tuvo unha progresión increible no seu xogo que demostrou unha gran resistencia durante todo o partido.No minuto cinco marcaba Costel a saque dunha falta, e aunque o Sporting controlou o partido e gozou das mais claras ocasións, ata o minuto 80 non se puido sentir tranquilo, co 2-0 gol de Jorgín tras un gran centro de Matelo, e ahí rematou o partido que sin duda deu mais do que se esperaba.Destacar a actuación e Arango e Leivas outra vez mais, que ambos fixeron un gran partido na medular. Con esta victoria, seguese de lideres unha xornada mais, ahora con 15 puntos e ante o gran partido do sábado, donde se verán as caras o primeiro e segundo clasificado ambos cun pleno total de victorias, o partido será as 12 na Mina e contamos con todo o voso apoyo.