Clasificación Actual
Sp. Pontenova: Ruben, Luis, Bruno, Anxo, Villi (Tontxu), Luismi, Maqueto (Venancio), Ivan Fdz, Puente, Borja (Keitas) e Adrian Pasarin.

Goles: Bruno e Adrian Pasarin.

Visitaba o Sporting Pontenova o mítico Martinez Otero de Foz, na súa última saída da temporada e conseguiu traer un meritorio punto.

Adiantabanse os visitantes no ecuador da primeira metade por medio de Bruno, tras cabecear unha falta executada por Adrian Pasarin. Con este resultado chegaríase o descanso.

Tras o paso polos vestiarios o C.D. Foz conseguía igualar cun bo gol tras un tiro lonxano pero en apenas 2 minutos Adrian Pasarín volvería adiantar os visitantes cun golazo dende fora da área. Con este xa suma 19 o artilleiro gualdinegro. No minuto 65 Luis sería expulsado por doble cartón amarelo e 5 minutos despois o C.D. Foz establecería de novo as táboas no marcador. De ahí ata o final, ocasión para ambos equipos e un Pontenova que soubo sufrir ata o final para conseguir un bo punto.

Con este punto o equipo segue 5º clasificado a falta de 5 xornadas.

Táboa de Goleadores
O proximo partido será o Sábado 18 as 17:00h no Campo da Mina contra o S.D. Candelaria, 6º clasificado nestes momentos.