7

15

24

8

O equipo de Dani Moirón, colleitou nesta xornada un novo empate, diante da súa aficción, ante un rival directo pola salvación como é o S.D.C Roupar.

O equipo comezou moi serio, dandolle a volta a un marcador adverso (0-1), situandose 2-1 no marcador con tantos de Fran de Maqueto de penalty, pero un error defensivo no tempo de desconto do primeiro perído fixo que se chegara con 2-2 os vetiarios.

Na segunda parte, o equipo da Mina saíu moi enchufado e conseguir colocarse 4-2, con tantos de Hugo Leivas e Fran, pero non sería capaces de manter ese resultado, debido o mal estado non que se encontraba o Campo da Mina, e a fraxilidade a hora de defender as xogadas a balón parado, xa que os catro goles do Roupar, chegaron logo de saques de córner.

Nestes momentos, o equipo atopase en postos de descenso, pero a só 4 puntos da 8 plaza, posto que se marcou como obxectivo o corpo técnico e a directiva do conxunto gualdinegro.

Na vindeira xornada, o equipo desplazarase o difícil campo de Machinazgo, para enfrontarse o Rioaveso, buscando eses tres puntos necesarios para alonxarse definitivamente dos postos de perigo.

Por outra banda, o equipo xuvenil sucumbiu en lugo, no Campo das Gándaras, ante o líder, Sagrado Corazón por 3-1. Partido no que o equipo pontenovés, pecou de conformismo e falta de actitude nun partido no que comezou gañando xa no minuto 10 por medio de Picota pero que non foi capaz de aguantar o marcador.

Na vindeira xornada recibe no Campo da Mina, o segundo clasificado, a U.D. Pastoricense, coa intención de labar a imaxe dada en Lugo, ante un difícil rival que aspira a gañar o campeonato de Liga.

Copyright © 2008 PONTENOVA.ES: Términos y condiciones de uso.