lunes, 9 de marzo de 2009

Cospeito 0 - 8 Sporting‏

Victoria sen historia do Sporting Pontenova xuvenil na sua visita a Cospeito por 0-8 contra un rival que non amosou ningunha oposición.chegábase ó descanso son un resultado de 0-4 para o Sporting e na segunda parte tiveron a súa oportunidade os xogadores menos habituales que rendiron a un gran nivel,destacar o primeiro gol coa camiseta do Sporting de Javi Méndez,máis coñecido como Chiste,que marcou un bo gol e tivo algunha ocasión máis para batir de novo ó gardameta do Cospeito.Por parte do Sporting marcaron Matelo 4 goles,nun sensacional partido, Joel 2 goles, Tontxu 1 gol e o xa mencionado chiste o gol restante.O Sporting continúa 3º,pero cun partido menos que no caso de ganalo, contra o último clasificado, colocariase de novo segundo.Para a vindeira xornada recíbese ó Burela, un duro rival que está a facer unha gran segunda volta, mentras que o noso máximo rival, o Foz, desplázase a Alfoz tamen nun duro encontro donde xa o equipo de Alfoz conseguira un valioso empate na súa visita a Foz na primeira volta.